(+45) 31 42 86 96 info@2see.dk

Woodys Barcelona

FØDELSEN AF WOODYS

Det hele startede med favorithobbyen hos Woodys Barcelonas nuværende direktør, Josep Dosta: wakeskate. (En vandsport, hvor personen bruger et træplade til at surfe på bølgerne produceret af en båd.) Josep og hans fætter dedikerede en masse tid til denne sport, som de var så lidenskabelige over, til det punkt, hvor de begyndte at redesigne og perfektionere deres egne wakeskate boards. I løbet af en af ​​deres træningssessioner, faldt Josep med sine briller i det ekstreme sump, noget, der ofte er glædede i wakeskate. Han kom med ideen om, at prøve at bruge wakeskate board’s materiale i et par briller.

“Brugen af forskellige og innovative materialer, gør Woodys Barcelona til et mærke i modsætning til noget andet på markedet.”

Den orginale kollektion

Dette var den indledende samling; 100% træglas. Der bruges forskellige træsorter til basen, afhængigt af modellen: Genbrugt Wakeskate-træ, bjørk træ, bambus træ og zebrawood.

Unik samling

Denne samling bruger acetat kombineret med lamineret træ. Det kombinerer en retrostil med mere opdaterede trends.
Der bruges acetat fra hele verden (italiensk Mazzuchelli-acetat, fransk acetat, japansk acetat) for at skabe mere unikke og originale farver, så der kan tilbydes produkter, der adskiller Woodys fra konkurrenterne. Derudover bruges der også bionedbrydelige acetater til nogle stilarter takket være passionen for at passe miljøet.

Heltekollektion

Dette er den mest trendy og mest dristige kollektion, hvad angår de former og modeller, der danner kollektionen på Woodys Barcelona.

Denne kollektion er retro og futuristisk og bruger de mest dristige, unikke og vilde former, retro-berøringer og materialer og farver, der tilføjer de ønskede futuristiske detaljer. Den bruger et innovativt design skabt med materialer af højeste kvalitet til en uovertruffen pris.

Besøg den officielle website:

https://woodysbarcelona.com/en/

Kontakt direkte på:

+34 938 869 110

2See Nordic

Rasmus Poulsens Vej 6,
5500 Middelfart
CVR-nr.: 38321935

Følg os på Instagram

 2seenordic