(+45) 31 42 86 96 info@2see.dk

OptikPartner

– En komplet softwareløsning til din forretning

OptikPartner er et ”All in one” softwareløsning til alle optikere og optiske detailkæder, som kan implementeres til alle – både små selvstændige og til den store kæde.

OptikPartner varetager professionelt alle IT-processer i din virksomhed og lader dig fokusere på dine kunder, patienter og leverandører.

Systemet er designet til at styre centrale dele af forretningsprocessen for alle optikere fx aftaler, synsprøver, ordrer, lagerstatus, kalender, kasseapparat, markedsplads og meget mere. Alt er designet af IT-specialister i samarbejde med professionelle optikere, for netop at tilbyde det bedst mulige system til brillebranchen hvad angår et IT-system, der har alt.

Kendskab til flere softwareløsninger

I dag har vi kendskab til flere softwareløsninger til den optiske industri, der kun koncentrerer sig om butiksdriften for individuelle butikker. Softwareløsninger til optikerkæderne kræver dog et andet og mere omfattende system når det kommer til ydeevne, stabilitet, integritet, prisfastsættelse, lagerstyring, indkøb, sporbarhed og målbare KPI’er.
Hvilket har betydet at OptikPartners system nu er fuldt udviklet til at omfatte den fulde IT-proces, der indgår i enhver butikskonstellation hvad enten det er den enkelte butik, detailkæden, franchisetageren eller en kombination af disse.

En traditionel detailkædesoftware kræver et omfattende sæt af servere, med både butiksservere og eksterne servere til specifikke opgaver. Alle disse servere med tung infrastruktur, skal integreres og tilsluttes, hvilket betyder at data skal flyttes i flere trin og som gør, at det bliver meget langsommeligt. Dvs. at statusrapporter, salgsstatistik og flere dataindsamlinger kun kan indsamles en gang om dagen eller om natten, da det er en tung proces.

Ny softwareløsning til optikbranchen

OptikPartner derimod er den nye softwareløsning til optikbranchen og kan tilbyde en komplet skræddersyet detailhandelssoftware, som er hurtig, stabil og er i stand til at trække tal, hvornår end i vil. Dette nye styringssystem kan hjælpe dig med alle de opgaver både administrativ og organisatorisk som i har brug for, hvilket vil spare jeres forretning tid, penge og i det hele taget simplificere alle IT-foretagender.

De mange funktioner i OptikPartner vil kunne optimere og effektivisere arbejdet i jeres forretning, med b.la. integrationer til udstyr – Stelskanner, Phoroptor, Autorefraktor, Lensmeter, Keratometer, funduskamera og Spaltelampe.

I de sidste par år har GDPR eller persondataforordningen, betydet en stor del for rigtig mange mennesker især i erhvervslivet og også her kan OptikPartner med fordel, være et særdeles hjælpsomt redskab. I skal ikke bekymre jer om sikkerheden, vedrørende kunders data eller andre konfidentielle oplysninger og vi sætter en dyd i altid at overholde de seneste regler, hvad dette angår. Det er også derfor, at vi konstant holder alle vores IT-funktioner opdateret, så du altid kan stole på systemet og dets sikkerhed.

Markedspladsen:

  •  Mulighed for at dele dit lager med andre butikker efter eget valg.
  • Hjælp hinanden med at få større omsætnings hastighed i din indkøbgruppe.
  • Mulighed for at sælge dit restlager til en anden butik.

Statestik der kan gøre jer klogere på forretningen

OptikPartner kan hjælpe med en bred vifte af statistik, som kan gøre jer klogere på forretningen og se mønstre og adfærd. Al statistisk trækkes via live data og kan eksporteres til Excel samt andre formater via vores cloud løsning. Vha. dette modul og disse redskaber, kan i fx se hvilke aldersgrupper, der køber hvad og om der fx er et bestemt tidspunkt på året, hvor der bliver solgt det ene mere end det andet. I slipper derfor for at dykke ned i gamle bestillingsbøger, forældede excel ark, kvitteringer, gamle e-mails mm. Det hele er integreret i systemet, så snart i har tastet oplysningen ind. Med denne ressource kan man målrette sin marketing og tilrettelægge opkald samt e-mails og nyhedsbreve på de rette tidspunkter til eksisterende kunder og potentielle kunder.

SMS-service er en del af vores standard produkt, der nemt og automatisk hjælper jeres kunder med at huske og overholde deres aftaler. Denne service gør det også nemmere for jer, at lave kundeopfølgning på fx briller eller linser og de kan kontaktes med nyheder og/eller anden relevant information.

OptikPartner er fuldt integreret med de største online regnskabsprogrammer vi kender i norden, hvor man får fuldt overblik over sit regnskab. Det er fx E-conomic, billy.dk, Dinero m.fl.

2See Nordic

Rasmus Poulsens Vej 6,
5500 Middelfart
CVR-nr.: 38321935

Følg os på vores sociale medier

 2seenordic

 optikpartner

optikpartner