(+45) 31 42 86 96 info@2see.dk

Einstoffen

Street fashion and eyewear

EINSTOFFEN er et ungt, innovativt brand fra Schweiz. I 2008 begyndte de at forbinde verdener inden for street fashion og briller. EINSTOFFEN skaber meget personlige objekter for individualister, der værdsætter stil, men alligevel aldrig har mistet evnen til at grine af sig selv. Inspireret af film, musik, kunst og natur, kombinerer de elementer, som de mener passer sammen: tekstil, sten og træ, nye trends og klassiske design, skøre ideer og streng kvalitetsbevidsthed.

Potenztablettenapotheke.com

“Einstoffen [aɪ̯nˈʃtɔfn̩] – Verb, beklædningskunsten; udstyre folk med klud.”

Natur

Naturen fungerer som co-designer i hvert par af EINSTOFFEN-specifikationer. Hver ramme er lige så unik som det træ eller klippe, som brillerne blev skåret af.

EINSTOFFEN garanterer kvaliteten af  produkterne og kontrollerer regelmæssigt, at de er fremstillet under rimelige arbejdsforhold.

Besøg den officielle website:

www.einstoffen.de

Direkte kontakt:

+49 30 20179991

Spændende designs

Einstoffen elsker det legende samspil mellem forskellige farver. Skønheden i det originale materiale er ofte utroligt. For at give produktet den opmærksomhed det fortjener, er alle rammer håndlavet. De er det vigtigste element til det organiske EINSTOFFEN-look. Ikke desto mindre elsker EINSTOFFEN også at eksperimentere med andre materialer, fordi det at omfavne det nye og forskellige. Nysgerrigheden gør det muligt at skabe spændende og specielle designs.

Innovation, schweizisk kvalitet, bæredygtighed og retfærdighed i forhold til alle involverede parter fra producent til kunde – dette er de værdier, som EINSTOFFEN værdsætter.

Besøg den official website:

www.einstoffen.de

Direkte kontakt:

+49 30 20179991

2See Nordic

Rasmus Poulsens Vej 6,
5500 Middelfart
CVR-nr.: 38321935

Følg os på vores sociale medier

 2seenordic

 optikpartner

optikpartner