(+45) 31 42 86 96 info@2see.dk

Einstoffen

Street fashion and eyewear

EINSTOFFEN er et ungt, innovativt brand fra Schweiz. I 2008 begyndte de at forbinde verdener inden for street fashion og briller. EINSTOFFEN skaber meget personlige objekter for individualister, der værdsætter stil, men alligevel aldrig har mistet evnen til at grine af sig selv. Inspireret af film, musik, kunst og natur, kombinerer de elementer, som de mener passer sammen: tekstil, sten og træ, nye trends og klassiske design, skøre ideer og streng kvalitetsbevidsthed.

“Einstoffen [aɪ̯nˈʃtɔfn̩] – Verb, beklædningskunsten; udstyre folk med klud.”

Natur

Naturen fungerer som co-designer i hvert par af EINSTOFFEN-specifikationer. Hver ramme er lige så unik som det træ eller klippe, som brillerne blev skåret af.

Einstoffen elsker det legende samspil mellem forskellige farver, korn og teksturer i naturen. Skønheden i det originale materiale er ofte forbløffende. For at give produktet den opmærksomhed, det fortjener, er alle rammer håndlavet. Lidenskaben hører til naturlige materialer som træ eller sten. De er de vigtigste komponenter til det organiske EINSTOFFEN-look. Ikke desto mindre elsker EINSTOFFEN også at eksperimentere med andre materialer, fordi det at omfavne det nye og forskellige, gør det muligt at skabe spændende og usædvanlige designs.

Kosmopolitisme, innovation, schweizisk kvalitet, bæredygtighed og retfærdighed i forhold til alle involverede parter fra producent til kunde – dette er de værdier, som EINSTOFFEN værdsætter.

EINSTOFFEN garanterer kvaliteten af  produkterne og kontrollerer regelmæssigt, at de er fremstillet under rimelige arbejdsforhold.

Besøg den official website:

www.einstoffen.de

Kontakt EINSTOFFEN direkte på:

+49 30 20179991

2See Nordic

(+45) 31 42 86 96
info@2see.dk
Rasmus Poulsens Vej 6,
5500 Middelfart
CVR-nr.: 38321935

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.

 

Følg os på Instagram